14 Kasım 2011 Pazartesi

Heves baltalayan balta

Baltalıya bayılıyorum, beni çok güldürüyor. Etrafımda da bu tür insanlar var ama onlar beni üzmek yerine sanki komedi filmi izliyormuşum gibi eğlendiriyor.  Bir komşum var tam Baltalı İlah ailesine ve etrafındaki herkese karşı böyle davranıyor. İnsan bu kadar mı ilk bakışta olayların olumsuz yönlerini görür. Ben bu komşuyla karşılıklı konuşurken karısı gülme krizine giriyor. Adamın adını karısıyla Baltalı İlah koyduk nihayetinde. Düşündük taşındık ismiyle karakteri  uyuşmuyordu, Baltalı İlah tam uydu. 


Mesela ben eskiden oturma grubumu yeniden yüzletmiştim. Sonra bir akşam oturmaya geldiler. Daha oturmadan adam koltuğun yanındaki kimsenin fark etmediği kumaşın dokumasındaki minnacık bir düğümü fark etti ve bu kumaş defolu mu dedi :)))  Değil yahu minnacık bir düğüm ne defosu. Defolular ucuz oluyormuş da ondan soruyormuş. Daha buna benzer neler neler... Yazsak kitap olur. Ama ben bu komşumun söylediklerine ne alırım, ne darılırım çünkü onun karakteri bu, olduğu gibi kabul ederim. Eğlendiriyor bizi yaptığı yorumlar :)


Baltalı İlah insanlar sizin de etrafınızda vardır.  Ama onları kafaya takıp kendimizi üzmeye değmez.  Ben bu karikatür dizisini gördükten sonra daha çok hoş görmeye, gülmeye başladım bu tür insanlara.








:))

8 yorum:

  1. SAyende tanidim Baltali ilah ve gerçekten çok komik :) tanimazmiyim bunun gibilerini basta esim :))) (bazi konularda tabii :D ) En iyisi gülüp geçmek elbette ama bazen öyle insanin cinleri tepesinden atiriyorlar ki gelde sabirli ol...

    YanıtlaSil
  2. çok komiktir baltalımız çok. boşver, gül geç. çok cinler tepene çıktığında bu karikatürleri hatırla :)

    YanıtlaSil
  3. :)))
    uzak dursunlar hepimizden....

    YanıtlaSil
  4. Cepaynası; cümlemizden canım :))

    YanıtlaSil
  5. Ay evet ya
    böyle insanlar benim etrafımdada var atsan atılmaz satsan satılmaz sinir gıcık oluyorum ama sen ne güzel kabullemişsinen iyisi ben de senin gibi yapayım yoksa kendimi yıpratıyom .......

    YanıtlaSil
  6. Yıldızcım; tabi canım bu tür insanları kafaya takarsak kendimizi üzeriz sadece. onun için tiyatro oyunu izliyormuş gibi düşün, gül içinden :)

    YanıtlaSil
  7. :)))
    blogunuzu çok beğğendim bundan sonra takipteyim bende beklerim.

    YanıtlaSil
  8. Sagol canım. siz de benim takibimdesiniz :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)