29 Eylül 2012 Cumartesi

Ahh su yeşili..


  Çamaşırların arasına karışan yeni aldığın su yeşili  elbisem bütün beyaz çamaşırı boyamış. Makinayı açınca şok oldum. :((  Englishhome aldığım yeni küçük yüz havlularının ruhuna işlemiş. İkinci posta tekrar yüksek ısıda domestos konularak yıkandılar ama bu rengi çok sevmiş olacaklar ki hiç bir değişme olmadı. Bir anda poşetleyip atmak geldi. Neyse kızım ikna etti biraz kullanalım nasıl olsa havlu hastasın yenisi alırsın dedi ve öylelikle içimden gelmeyerek ütüledim. Kafaya taktığın şeye bak diyenler olabilir ama bu benim huyum anında yok etmek istiyorum. Evliliğimin ilk yıllarında da pasta denemeleri yapardım ama şu poagacalarım bir türlü istediğim gibi olmazdı. O kadar sert olurdu ki atsam birisinin kafasını yarardı :)  Tabi ki bazı yemek denemelerim de öyle belediyeyi çok  sevinmiştirim..Eşim geldiğinde evde kokusu var ama devamı yok. Çünkü çok kötü ikram edemem. O gelmeden çöpe gitmiştir. O şeyler hiç yapılmamış gibi  her şey yerli yerinde olurdu. Bozulan yarılan hoşuma gitmeyen şeyleri bir anda evden uzaklaştırmak geliyor. O anı yaşamamış sayıyorum. Bir araştırayım bakayım psikolojide ne anlama geliyor :))


10 yorum:

  1. kosla oxi toz dene bakalım ama pembe değil beyaz olanını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Depresifim markete girince ilk işim onu almak olsun bakalım..

      Sil
  2. :( üzüldüm okurken ama içini dökmene sevindim ablacım o huy bende de oldu nedense gözüm görmesin die işe yarıycak şeyleri bile atmak geliyor içimden geçen de bana aynısı oldu eşimin gömleğinin bir kısmı pembe olmuştu kızımın taytından elimde yıkadım astım nemli iken ütülencek şeylerin arasına koymuşum ve o anda ütülemediğim için boyası geçmiş ıslak olsaydı düşünemiyorum bile ama ilk defa leke çıkarıcı işe yaradı hayret ettim normalde hiç çıkarmaz lekeleri onu çıkardı .yumuşak ise atma yıkana yıkana açılır gör bak çok öpüyorum canım ablacım seni bir türlü fırsat bulup gelemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavşim neden gelmiyor:( Yoksa yanlış bir şeymi yaptım diye düşünmeden edememiştim.Tekrar leke çıkarıcılarla denenecek bakalım.Canım bende seni öptüm:)sevgiler..

      Sil
  3. Tek derdimiz bu olsun efem :) takmayın kafanıza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eh işte takacak şey bulamadım galiba:))

      Sil
  4. hay allah sanırım bende çok üzülürdüm gerçekten de çok güzellermiş.
    benimde vardır öyle takıntılarım :) daha güzellerini alırsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takıntı işte nesrincim yakında yenilenecekler.:)

      Sil
  5. Aynennnnn,hemen hemen yok ederim,yoksa vicdan azabım bitmez..:))
    Olsun cana geleceğine,mala gelsin dimi ama:)))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)