8 Kasım 2012 Perşembe

....


Bugün sabah çok mutlu uyandığımı söyleyemeyeceğim. Uyandığımda yağmurlu kasvetli bir hava vardı ama yağmuru da artık seviyorum. Alt kattaki komşumun izlediği Müge Anlı'nın sunduğu programın sesi bizim evi inletiyor. Şöyle bir balkona çıkıp etrafa bakındıktan sonra nedir bu komşunun izlediği programın konusu diye tv açtığımda ekranda bu üçlüyü ve altında bu yazıyı gördüm. Hay Allah'ım bir insan bu kadar mı meraklı olur bu programa, her sabah bunu izliyorlar. Çok seviyorlar her nedense cinayet ve tecavüz konulu programları. Bu eve ilk taşındığımız zamanlarda da sabahlara kadar tartışmalı, bağırmalı çağırmalı tartışma programlarını seyrederdi zaten.. Neyse ki onlar bitti gitti. Geçen senelerde bu program sabahın köründeydi. O zaman aynen bugünkü yüksek seslerle uyanıyordum.  Bir kaç kez ikaz ettikten sonra özür dileyip tvnin sesini kısmışlardı ama çocuk gibi arada yine yapıyorlar. Neyse bu sene biraz daha geç saatte başlıyor. Bu programı hiç izlemedim, yüreğim dayanmaz böyle acımasızca yapılan cinayet ve tecavüz olaylarına izlemeye..

10 yorum:

  1. Bu tür saçma sapan programlardan nefret ediyorum. Hele de evlilik programlarından. İnsanlar resmen oraya gidip kendilerini pazarlıyorlar. Ama ne kadar konuşsak boş. Fazla miktarda izleyici kitlesi var ki yıllardır bu rezillikler sürüyor ne yazık ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğleden sonrada evlendirme programlarını izliyorlar. Çok yaşlı değiller ama kulaklar duymayınca yüksek sesle dinliyorlar.İkaz ettiğimde kulaklığı takıyorlar yoksa halim harap evden de çıkmıyorlar. Saçma sapan programlarla vakit geçiriyorlar işte..

      Sil
  2. Haklısınız tüm söylediklerinizde ama bu da ülkemizin bir gerçeği.Bu tür programların izleyici kitlesi oldukça fazla ve programa çıkan insanlar gibi olan kişiler de hiç azımsanmayacak şekilde malesef:(Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah sabah ekrandaki yazı çok ürkütücüydü. Siz de çok haklısınız. Toplumumuzda hiç azımsanmayacak dediğiniz insanlar ne zaman cehaletten kurtulup, nasıl düzeltecek kendini bilemiyorum. Benden de sevgiler..

      Sil
  3. Var tabii öyle programların da meraklıları...
    Meraklıları oldukça zaten öyle abuk programlar yapıyorlar...
    Kısır döngü bir çeşit.
    Ve o döngü dönerken kim bilir ülkede neler oluyor, kim hangi ihaleyi hangi milletvekiline ne kadar paralar yedirerek kaça satın alıyor, kim ülkenin neresini kaçtan kime satıyordur...
    Yeter ki öyle programlar halkı oyalasın...

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten halkı oyalama politikası galiba..

    YanıtlaSil
  5. Aynenn bende hiç izleyemem böyle programlar,içim sıkılır,daralırım ama çok ta izleyeni var.
    Benimde bundan önce oturduğum evin alt katında kulakları az işiten bir komşum vardı..
    Sayesinde hiçbir haber programını kaçırmazdık..))))
    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse ki ikaz edince zıtlaşmıyoruz. Kulaklığını takıyor. Haberleri de çok seviyorlar onları da kaçırmazlar.Benden de sevgiler canım:)

      Sil
  6. bende izlemiyorum bu tür programları..
    içim daralıyor..
    ama yengem tam bir fanatiği...
    nasıl içi kaldırıyor merak ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu programları izleyenleri bende çözemedim..

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)