23 Kasım 2012 Cuma

.....


Yağmurlu ve güneşsiz bir günün akşamını nerede geçirdiğimiz resimlerden belli oluyordur..Gündüz mudodan gelen  telefonla gitmeye karar verdik ama gitmemiz akşamı buldu..Akşamları da migros avm bir başka, sakin ve ışıl ışıldı.


Noel baba çok güzeldi ama fiyatı tuzlu geldi..


 Bu kapağı kuşlu kavanozların  küçük boyundan geçenlerde almak istemiştik ama istediğimiz sayıda yoktu, depodan bugün geldiği için arandık ve onları almaya gittik. Kuşlar üzerinde çok sevimli duruyor. Kızım mutfakta bakliyat koymak için kullanacak.


Bu çerezliklerden de aldık..



Yastıklar çok şirindi ama ben keçeden yapılmış şeylere  dokunamıyorum. İçim ürperiyor {ya evde yoksan :))  }

İyi geceler..Renkli rüyalar..

12 yorum:

  1. Yastıklara bayıldım Başakçım. Çok şirinler ve de benim number one rengim kırmızı :)

    Keşke keçelerden huylanmasaymışsın. Keçeden yapılan objeler çok şirin oluyor çünküm :)

    Kavanozları çok beğendim. Ben de dolaplardaki kavanozlar tek tip olsun istiyorum ama anneme göre bu çok gereksiz bir şey. Dolapları bir görsen, her modelden 50 çeşit kavanoz var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayıldım. Aslında yumuşak keçeden ama huylanmışım bir kere :S Kırmızı oluşlarına diyecek yok..

      Benim dolaplar da bir ara öyleydi. yıllarında birikmişliği de olunca ata ata azalttım. Dolap içleri şekle girdi ama değişik şeylerde de aklım kalıyor. Darısı sizin dolaplara :)

      Sil
    2. IKEA'da gördüğüm kare ve dikdörtgen kavanozları çok seviyorum. Hem bunları üstüste koyabildiğin için dolaplarda önemli miktarda yer kazancı oluyor.

      Dediğin gibi; darısı başımıza :)

      Sil
    3. İkea burada yok :( Olsa içinden çıkmam herhalde :)

      Kareleri bir mağazada görmüştüm. onlarda çok güzeldi..

      Sil
    4. Seninle IKEA'da gezip alışveriş yapmak isterdim. Oraya girdim mi çıkmak bilmem ben. Hem kızılcık reçeliyle servis edilen İsveç köftesi de yerdik :)

      Sil
    5. Bak şimdi İsveç köftesine kızılcık reçeli mi ekleniyordu. bana hiç öneren olmadı, boş boş yedim. zaten sonra gittiğimde somona geçiş yaptım :)

      Sil
    6. İlk duyduğumda burun kıvırmama rağmen denedim tabi ki. reçelle köfte çok hoşuma gidiyor, ilginç bir birleşim.

      ayrıca isveçliler duymasın ama çok aman aman bir köfte değil. bu yüzden gravy sos yada kızılcık reçeliyle tatlandırıyorlar :))

      Sil
    7. Ben de aslında severek yemedim. hatta nasıl yapılıyor diye internet araştırdım ama bizim köftelerin lezzetiyle alakası yok. Valla duysunlar ne diyelim :)Gerçekler acıdır..

      Sil
  2. yılın bu aylarında avm leri çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de senin yeni yıl postlarını zevkle takip ediyorum. Modelleri çalıyorum :)

      Sil
    2. Cep aynam merhaba :)

      AVM leri zaten severim ama dediğin gibi bu dönemlerde çookkkk güzel oluyor. Her yer rengarenk, ışıl ışıl. Bazen hiçbir şey almasam bile gidip AVM dolaşıyor, birşey yeyip çıkıyorum sırf bu atmosferi soluyayım diye :)

      Sil
    3. Süslendiğini duyduğumda hemen teftişe gittim. o renkler, ışıklar, süsler insana pozitif enerji veriyor. Bir kaç avm daha var. aklım onlarda :))

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)