24 Şubat 2013 Pazar

.......


 Of   bloguma bu kadar ara vermemiştim ama bu günlerde uğraşılar fazla olunca biraz ihmal oldu ve yazmakta isteksizlik başladı benim açımdan.  Blogla da ilgilenmek ayrı bir zaman alıyor tabi ki. Bu arada şehir dışından misafirlerimiz vardı biraz da onlarla ilgilendik derken böyleyken böyle işte...  Hava bugün süperdi . hadi biraz turlayalım dedik.Yolda giderken sanki insanlar benim gibi evden kaçmış gibi sokaklardaydı :)  o kadar çok kalabalıktı özellikle Cumhuriyet meydanı...derken kendimizi Karaalioğlu parkında bulduk. Yıllar oldu bu parka gelmeyeli. Işıklar caddesine sık yürürüz ama nedense karşıya geçmeyi hep ihmal ederiz.  Parkın girişinde tarihi Atatürk evi var. Halka açık ve ücretsiz her gün gezilebiliyor.  Atatürk 6 Mart'ta Antalya'ya gelmiş ve bu evde kalmış. Gezerken bazı kullandığı eşyaları  cam vitrinin içinde sergilemişlerdi. Duvardaki resimleri çektim ama fotolar güzel çıkmadığı için yayınlayamadım. Eve dönüşte markete  uğrayıp çipura balıklar alıp fırında ızgara yapıp ve yanında bol salata yapıp günü bitirdik. 







Mutlu haftalarımız olsun :)

8 yorum:

  1. Başakçım bir daha bu kadar ara verme lütfen :)

    Bugün İzmir bahar gibiydi resmen, herkes dışarıya atmıştı kendini. Ama ben miskin miskin evde pinekledim...

    Karaalioğlu parkı çok hoştu. Parktan kaleiçine geçiş kısmında çok güzel cafeler falan vardı. Ama yine de benim favorim Cumhuriyet parkı. Falezlerden denize bakmak süper ve oradaki cafeler harikaydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. koşturmacadan yazamadım işte Ayucum ama daha asıl koşturmaca bu ay başlıyor, mart - nisan yoğun geçecek.

      Cemre düşmüş ya ondan sanırım havalar şaşırtıyor. Kışı bol yağmurlu az soğuklu geçirince anlayamadım ne olduğunu. Bundan sonra soğuk gelse de çok duramaz zaten :)

      Atatürk parkını diyorsun sen, falezleri bol manzarası süper parkımızın :) Karaalioğlu'nu solladı orası.

      Sil
  2. Aaa adını karıştırmışım demek, Atatürk parkı evet. Orada çeşitli cafelerde içtiğim çayları ve adını hatırlayamadığım bir mekanda yaptığım brunch ı unutamıyorum :))

    YanıtlaSil
  3. O güzellik başını döndürünce adını karıştın bak :)) unutulacak gibi değil ama..

    YanıtlaSil
  4. Paylasim cok guzel sevdim..
    Bu arada benim sayfama uyesiniz ama ben hicbirsekilde size ziyarete gelemedim cunku blog bilginiz yok idi, az once Depresif Ayu nun sayfasinda gorunce profil resmini tanidim ve oradan tiklayinca resme size gelebildim ama kendi sayfamdan giris yapamiyorum-bilginiz olsun diye-hemen ziyaret edeyim dedim:)))
    Baliklar kimbilir ne taze ve guzeldir dimi..afiyetrler olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostbahçem öncelikle teşekkür ederim. Neden öyle bir şey olmuş bilemiyorum aslında açık gözüküyor. yinede araştırıyam bakim :) sevgiler...

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)