30 Eylül 2013 Pazartesi

Dönüş..


Gittim geldim. Kızımla bol bol vakit geçirdik. Çocuklarımla desem daha iyi, eşi de çok kibar sevimli bir çocuk artık o da benim büyük oğlum. Kızım mis kokulu, negrolu, bonibonlu kekler ve başka şeyler de yaptı ama hepsinin fotoğrafını çekemedik.  Gezdik tozduk ama her yolun sonundaki maviliklerde gözüm gökyüzüyle birleşmiş denizi arar gibiydi.  Neyse bir de meşhur Kuğulu parka gidelim dedik ama gittiğimizde hayal kırıklığı kuğu muğu yok havuz temizliği varmış o gün. Etrafta güvercinler dolaşıp duruyor ve resmen bir tavuk kümesine girmiş gibi bir koku vardı. Zevk aldığımı söyleyemeyeceğim malesef. Önemli olan kızımla geçirelen zaman dedim. Canım Antalyam senin yerini hiç bir yer dolduramaz. Aşığım sana resmen :)




Tunalıdan aşağı yol boyu gezdik mağazalara girdik çıktık acıktık. Kızım ''şuranın kömürde döneri meşhur yiyelim'' dedi ama keşke yemez olaydım. Cuma günü öğlen uçağa binmem gereken ben o gece yediğim dönerin gıda zehirlenmesi yapması nedeniyle sabaha kadar banyoyu bekledim. Sabah oldu bende oldum. Kızım hemen eczaneye koşup ilaç aldı ve tabi ki uçak biletim de ertelendi o şekilde yola çıkmam mümkün değildi. Şimdi Antalyamı turlama zamanı tabi ki öncelik evi temizlemede. Sonra denizle vedalaşma ve sezonu kapatma, daha sonra da rutin işler, kışa hazırlıklar olacak...

Bu da hasta yemeğim. İki gün patatese talim ettim, her şey pis pis koktu burnuma, mutfağı göresim gelmedi.

Sizleri özledim bir gezeyim bakim neler yapmışsınız :)

11 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun umarım daha iyisinizdir.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Mehtapcım daha iyiyim. Benden de sevgiler canım :)

      Sil
  2. Sevgili Başak, Ankara'da yaşadığın bu talihsizlikler için çok üzüldüm. Ankara yaşamaktan mutlu olabileceğim tek yer gibi geliyor :) Biliyorum bu durum birçok kişiye tuhaf geliyor ama benim için öyle. Ben Ankara'da Çayyolunda oturuyorum ve benim için Ankara orası :) Ara sıra şehire gittiğimde ben de çok sıkıntı yaşıyorum aslına bakarsan... Çok geçmiş olsun canım... Sevgiler gönderiyorum sana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyffim midem çok hassastır. O yediğime denk geldi herhalde...

      Herkes yaşadığı ortama alışıyor galiba, benim iki yeğenimde yaşam kentte oturuyorlar. Oralı oldular artık. Ankara'nın içi gerçekten çekilmez. Sağol canım benden de sevgiler selamlar :)

      Sil
  3. Geçmiş olsun arkadaşım. İyi başlamış kötü bitmiş.

    Bizimkiler de haftasonu deniz sezonunu kapattılar. Esasında sezon hala devam edebilirdi ama bugün hava çok kapalı ve sağanak yağış olacakmış :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol ayucum iyi başlamıştı ama sonuç böyle oldu. Neyse daha iyiyim.

      Burada da hava kapalı, yağış gelecek galiba ara sıra güneş çıkıyor ama bulut sıcağı var. Bu hafta içi bir gün sezonu kapatırım herhalde..

      Sil
  4. hay allah oldu mu şimdi bu :( çok büyük geçmiş olsun kızın ne de güzel bakmış sana :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Olmasa iyiydi ama oldu Nesrinim. Kızım çok iyi bakar böyle durumlarda, onuda telaşlandırdım. Sağol canımcım :)

    YanıtlaSil
  6. ayy hay allah ne kötü bir talihsizlik :) çok geçmiş olsun. ankarada yaşayanlar içinde Antalya öyle ama :)) ben sıcağına hiç dayanamıyorum mesela. çocukken yazlığa gidicez diye gözümüz tatil yolu beklerdi şimdi ise daha sakin ve serin sular istiyor. sanırım ben vaktinden çooook önce yaşlandım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :)

      Herkes yaşadığı ortama uyum sağlıyor orada düzenini kuruyor. Ankara'ya alışmış biride burada yapamaz tabi ki benim başka şehirlerde yapamadığım gibi..Sevgilerimle..

      Sil
  7. geçmiş olsun başakcım... evine dönüp rutin yaşamına kavuşunca bişeyciğin kalmamıştır sanırım... homesweethome... bunu bilir, hisseder, söylerim. :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)