10 Aralık 2013 Salı

oradan, buradan


Yeni yıl yaklaşırken her zamanki gibi Avmler cıvıl cıvıl olmaya başladı. Neler aldın derseniz evdekiler aklıma gelince orada durdum sadece baktım ve beğendim. al al sonu yok. 


Ama Rossman'da bu ayıcık da aklımda kaldı, belki alırım.





Su içmeyi sevmeyen biriyim.  Sıcaklarda mecbur içiyordum ama havalar serinleyince su içmem de durdu.  Evde en büyük su bardağını ortaya koydum ve en az 3 bardak içmeye bünyeyi zorluyorum.  Bir ara sürahi koydum ama o gözümde büyüdü böylesi daha iyi gibi oldu. Bardak büyük olunca bir seferde içemiyorum.  Ona kapak olsun diye bu sevimli kedicikli kapağı  Paşabahçeden aldım ve sevdim. Duvarda masmavi çıkmış ne alakaysa,  en son bıraktığımda beyazdı  :)) 

2



Yeni yıl çiçeğimi almıştım. İnşallah ben dönene kadar bir şey olmaz. Hayırdır neredesin derseniz.  Geçen haftalarda kızımın yanına gitmeye karar vermiştim ve dün sabah Ankara'ya uçtum.  Burada kış yüzünü  tamamen göstermiş yerlerde  incede olsa da kar tabakası var soğuda cabası.. Ahhh Antalyam :)  

8 yorum:

  1. bardak kapaklarını çok görür oldum. kullanışlı sanırım, allmak lazım.
    yeni yıl yaklaşırken bu süs-püs çok hoşuma gidiyor. herşey cıvıl, cıvıl:))
    keyfini sürün bu güzelliğin:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kullanışlı ve şık..

      Benimde çok hoşuma gideriyor. Yeni yılın süslü püslü objeleri :) Benden de sevgiler.

      Sil
  2. Arkadaşım bu kış kıyamette Ankara'ya gittin demek, anneler çocukları için nelere katlanıyor bak :))

    AVM'ler mağazalar cıvıl cıvıl ama bu yıl hiç bir şey almayacağım. Al al nereye kadar, ev dolup taştı. Bunu benim gibi bir alışveriş delisi söylüyor, buradan yola çık artık. Rossman ayıcığı güzelmiş ama :)

    Suyu ben de pek sevmiyorum hele kışın ilaç içme dışında su tüketmiyorum. Suyun tadı bana kötü geliyor. O yüzden bazen içine C vitamini efervesan tablet atıyorum. Limon aromasıyla ite kaka içiyorum artık. Halbuki şimdiye kadar 12 (veya 13) kere taş düşürdüm ve şimdi de bir süredir çok ağrım var ama hala akıllanmadım.

    Öffff ne uzun yazmışım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annelik işte özlem depreşmeye başlayınca kış kıyamet dinlemiyor :) Burasıda gerçekten çok soğukmuş. Allah'tan ev sıcak.

      Evet arkadaşım al al nereye kadar, her gün yeni bir şey çıkıyor kendimizi frenlemek lazım :)
      Bir ara bende suyu meyvelerle aroma yapıp içmeye çalıştım ama her gün hazırlamaktan sıkıldım. Çok çalışkanım ya :))
      Bende o taşlardan kurtulamıyorum iki yılda bir bünye üretiyor. kaç sefer düşürdüm kırdırdım. hatta şimdi de böbreğin ortasında üç taşla geziyorum onun için dr bol su iç dedi. İç demesi onlara göre kolay, o verdikleri suda eriyen ilaçlarında taşın düşmesinde bir faydası yokmuş. Sadece hastalar su içsin diye veriyoruz dedi.

      Niye öfledin Ayucum ne güzel işte sohbet ettik :))

      Sil
  3. Kizinin yaninda guzel keyifli gunler olsun:) Oradaki AVM ler buradakilerden guzel..kedicikli kapakta cok hosmus..cicek dayaniklidir birsey olmaz..bir baska oluyor aralik ayi seviyorum ben bu coskuyu..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Dostbahçem, özlem gideriyoruz :) Evet Avm ler bir başka güzel oluyor Aralık ayında pek renkli cıvıl geçiyor canım insanın içi ısınıyor. Benden de sevgiler :)

      Sil
  4. merhaba Başak ablacım su içme konusunda bende aynı şeyi yaşıyorum 1-2 bardak su anca içiyorum ne olacak bu halim bilemiyorum valla :(
    Alışveriş yapmak bu aylarda en güzeli :) şuan her yer cıvıl cıvıl :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nesrincim :) Valla bende bilmiyorum lıkır lıkır içen insanlara hayranım.

      Çok güzel evet canım her yer kırmızı...

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)