16 Ocak 2014 Perşembe

Anahtarlık..



Hobiler beni bekliyor ama nedense bu aralar bol bol gezmelere yer verdiğim için hobilerim erteleniyor. uzun süredir bu  anahtarlığı yapmak istiyordum bekliyordu. netten bulduğum bu anahtar resminin çıktısını alıp kesip, ortası düz, oval küçük bir tabağa yapıştırdım. Tabak resimde büyük görünüyor ama değil. Evin girişinde vestiyerde yerini aldı. 


Bu gezmelerin bedeli bu günlerde bana yol, su, elektrik olarak dönmeye başladı. Bir gün bi arkadaşla buluş, yarın bir başkası, hadi gezdik tozduk bir de yemek yiyelim derken yaza kadar tombalak olacağım korkusuyla iki gündür rejime başladım. Herkes sabah yürüyüşünü erken yapar ama bende tersi kahvaltımı yaptım ve bir saat sonra uzunca bir yürüyüş yaptım geldim. Kendime hazırladığım diyet yemeklerimden sonra çayımı şekersiz içemediğim için koca bir paket pötibör bisküvi aldım. Bu şekilde telafi eder mi bilmiyorum ama başladım. Hadi hayırlısı bakalım. Durumlar ne olacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Hoşçakalın..

12 yorum:

  1. eline sağlık başakcım, anahtarlık çok hoş...
    fincanın geyiği de gözümden kaçmadı... ne şeker...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ruşencim :)
      Fincan yılbaşı hediyem canım ben de sevdim.

      Sil
  2. Anahtar gerçek gibi duruyor , ikinci fotoğrafı görünce anladım . Çok şık bir seçim olmuş canım . Mutlu , keyifli haftasonları.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim zeynepcim :) Çünkü senin zevklerini çok seviyorum. Teşekkürler. Sana da mutlu haftasonları canım.

      Sil
  3. Fincandaki detaya bayıldım. O fincanların kedilisi var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayucum bende çok sevdim. Mudoda kedili görmedim ama zebralılı vardı ama geyikli daha güzel.

      Sil
  4. Gerçekten ilk fotoğrafta anahtar gerçek gibi duruyor, hatta okumadan önce ne kadar güzelmiş dedim :) çok beğendim anahtarlığını ellerine sağlık.
    Son zamanlarda bende aynen senin gibiyim devamlı bir yiyip içmek, korkuyorum kilo alıcam diye ama bir yandan da yemeyi çok seviyorum :)
    Kolaylıklar diliyorum diyet konusunda ve kupan cidden çok güzelmiş güle güle kullan canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıcım resim daha canlı ama foto biraz daha mat çıktı. Beğendiğin için teşekkürler ederim.
      Bugün yine ipin ucu kaçtı ama bakalım bu kilo olayını nasıl çözeceğim. Kupamı bende sevdim yeni yıl temasına çok uymuş demi ?
      Sağol canımcım :)

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)