16 Ocak 2012 Pazartesi

boyunluk gıdığı da yok eder mi :)


Bugünlerde istemeyerek sürekli rahatsızlığımı yazıp duruyorum. Neşeli şeyler paylaşmayı tercih ederim ama doktor doktor gezip bir sonuca ulaşamayınca inanın moralim çok bozulmuştu. Bugün yine hastanedeydim, fizik tedavi bölümünde. Aslında ilk fizik tedaviye gitmiştim ama doktor beni bir kas gevşetici, bir de jel verip başından savmıştı. Belirli hareketlerle baş dönme şikayetim devam ediyordu. Neyse bugünkü doktora sırayla gittiğim doktorları, şikayelerimi anlattım ve doktor benimle çok güzel ilgilendi. Boyun röntgeni istedi, çekildi. Röntgen sonucuna göre boynumda düzleşme olduğunu, üç hafta boyunluk takmamı söyledi, bazı hareketler ve ilaçlar verdi. Boyunluk için bir rapor yazdı, raporu başhekimliğe imzalat gel dedi. Gittiğimde başhekim yardımcılarının ikisi de odalarında yoktu. Sekretere sorduğumda "bekleyin, gelecekler" dedi. Neyse bende önceki hastalarla oturdum bekledim ama ne gelen var, ne de giden. Biraz bekledikten sonra tekrar sekretere gidip başhekimler ne zaman yerlerine gelecek, böyle olur mu, ikisi de ortada yok, odaları da karanlık, sırayla gitseler ya,  bu ne biçim sorumsuzluk derken ortalıkta dolaşan beyaz önlüklü adam buyrun hanımefendi başhekim yardımcısı benim demez mi? Meğerse adam ortada dolaşıyormuş kimse de bize bu hastalar burada neyi bekliyor diye sormuyor. Ara yerlerdeki rahatsız banklardan sıkılıp başhekimliğin rahat koltuklarına oturalım diye orada değiliz herhalde. Pes doğrusu... Boyunluk raporunu imzalatmak için de boşuna beklemişiz, o da ayrı konu. Bugünkü hastane maceram da böyleydi. İnşallah bu durum şu boyunluk ve verilen ilaçlarla son bulur.


Tüm bu şeylerden sonra aklımda beliren tek soru "bu taktığım boyunluğun yerçekimine yenilmeye başlayan gıdığıma da faydası olacak mı? " :))

Allah herkese sağlık versin. 

11 yorum:

  1. Hem yapacağın boyun egzersizi hem boyunluk tez zamanda gıdıyı yok eder. Hele sen herşeyde güiünecek bir şey bulmaya devam edersen:))

    YanıtlaSil
  2. Mihriban'cım boyunluğu görünce bi anda başımı unuttum. gıdıgım aklıma geldi. bu bahaneyle gıdıkda giderse mutlu olacağım:)

    YanıtlaSil
  3. Bende de boyun düzleşmesi vardı, boyunluk da kullandım zamanında ama bildiğim kadarıyla boyna daha fazla zarar verdiği için artık boyunluk tedavisi tercih edilmiyor, şaşırdım şimdi size boyunluk verildiğini öğrenince. Bende migren de vardı, son günlerdeki dayanılmaz boyun ağrılarım migren kökenliymiş, ilaç sayesinde nefes alıyorum 3 gündür, çok şükür.

    YanıtlaSil
  4. bahar006; size de çok gemiş olsun. boyunluğun yanında hergün yapmam gereken boyun egzersizleri de verdi belki onunla boyundaki güç kaybını engellemek istiyorlardır ama takması da zormuş bunu.

    YanıtlaSil
  5. önce geçmiş olsun diyorum...
    ve umarım gıdıya da iyi gelir boyunluk:)
    işe yararsa yaz da biz de boyunluk takalım:P

    YanıtlaSil
  6. Cepaynam sağol. denemelere başladım bakalım sonuçları bildireceğim :) ama bu boyunluk işkence.

    YanıtlaSil
  7. GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM YAAA VALLA SON ZAMANLARDA MODA OLDU BU HASTALIKTA .GIDIYA GELİNCE HİÇ SORMA SİNİR BİR DURUM.

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun.Yıllar önce bende 2 hafta kullandım boyunluk yalnız bana iyi gelmedi sırt ağrıları başladı belkide takınca daha geriliyor insan bilmiyorum çıkarınca geçti.Dikkatli kullanın inşallah size iyi gelir.O yıllarda gıdım yoktu:)Size iyi gelirse bize söyleyin ben tekrar onun için takarım boyunluk:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. çok geçmiş olsun,boyunla ilgi sorun ben de yaşamıştım.boyunlukla tedavi oldum.ara ara tekrar takar rahatlarım.inş en kısa zaman da iyleşirsiniz.gıdık mı aman boş ver.her yerim sağlam olsun da.sevgiler ve sağlıklı günler dilerim

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Hülya,
    geçmiş olsun, boyun düzleşmesine boyunluk fazla bir etki etmiyor, yakinen şahidim ve hatta ilaçda kar ermiyor ama eksersiz iyi geliyor bir tek ondan fayda gördüm ben. Tabi boyunluğu tak, fizik tedavisi ol ve ilaçlarını al ama illa eksersizlerini de ihmal etme demek istedim.

    YanıtlaSil
  11. Canım bu boyunluk işkence aleti gibi başdönmemde devam ediyor. egzersizleri yapıyorum ama fizik tedavi vermedi bugün gidip fizik mi istesem acaba..

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)