12 Ocak 2012 Perşembe

dünyam dönüyor sen ne dersen de.

Daha önce MR'ım çekilmiş ve herşey normal çıkmıştı. Dün de boyun damarlarımın ultrasonu çekildi, sonuçları doktora gösterdim. Her şey iyi, nöroloji ile ilgili bir şey olmadığını, baş dönmemin kulaktan olabileceğini, kulakta taşlarının oynamış olabileceğini ve manevra yapılmasını önerdi. Bugün de özel bir hastaneye KBB'ye gidip daha önceki tetkikleri yaptırdığımı söyledim, manevra önerildi dedim. Doktor sedyede baş aşağı yatırdı ısrarla parmağına gözümü kırpmadan bakmamı söyledi, dediklerini yaptım. Bu arada her yatışta başımda hastane dönerken muayene sonunda doktor manevralık bir durum olmadığını söyledi. Kulak taşlarından değil manevra yapamam dedi. Peki nereye gideyim dedim. Döne döne kendiliğinden mi geçecek bu dedim güldük hep beraber. Aldığım ilaçlar da hiç bir etki etmedi ve hepsini bıraktım, boşuna ilaç yüklenmenin manası yok. Akşama kadar başımı düz tuttuğum sürece sorun yok, yattığımda, yere eğildiğimde oluyor değişik bir baş dönmesi ben de anlamadım. Nasıl iş eskiden etrafım döner ilacımı içip yatar iyileşirdim. Bu pozisyonel belli hareketlerde oluyor. Bir de fizik doktoruna gideyim bakıyım o ne diyecek. Boyun kaslarından da olabiliyormuş. Neyse düz durduğum sürece iyiyim buna da şükür...

Hastane çıkışı çocuklarla künefeciydeydik. Hastanın da iştahı maşallah yerinde dedik, gülüştük :))  eve döndük..

15 yorum:

  1. rabbim şifa versin hülya ablacığım.umarım önemli birşey çıkmaz sevgiler bu arada künefe harika görünüyor afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  2. hem geçmiş olsun hem afiyet olsun..

    YanıtlaSil
  3. Aaa iştah sağlık belirtisidir:)
    Geçmiş olsun:)

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun, geçen yıl yoğun olarak ben de yaşadım. Tüm tetkikler yapıldı, belirgin bir tanı konulamadı. Özellikle sabahları uyanınca etrafımdakiler kayma şeklinde dönüyordu. Çok sinir bozucu bir durum. Bu yıl yok denilecek kadar azaldı.

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun bir an evvel iyileşmen dileği ile.

    Canım abartısız günlerdir künefe istiyor bir türlü vakit bulamıyorum gidip yemek için gördüm şimdi bayıldım afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  7. geçmiş olsun bu ara herkeste bişey var künefe ühühühü.

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun Hülya'cığım. Baş dönmesi çok zordur. İnşallah kısa zamanda düzelir.

    YanıtlaSil
  9. Değerli arkadaşlarım hepinize ayrı,ayrı teşekkür ederim. İnşallah iyi dileklerinizle bunu atlatacağımı düşünüyorum. birde iyi bir fizik tedavide şansımı deneyeceğim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Nasıl oldun Hülya'cığım? Umarım azalmıştır. Peşini bırakma,çok rahatsız edici bir durum gerçekten. İyilik haberlerini almayı umuyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Canım benim geçmiş olsun.Boyunda fıtık olunca da baş dönmesi yapabiliyor.Yıllarönce bende oldu aynı şey beyin emarı çektirdim ilaçlarla falan geçti çok şükür .Seninde geçer canım inşallah.Ay tatlı da acaip güzel yaaaa canım çekti.

    YanıtlaSil
  12. Nedret ve mevdoş arkadaşım; yarın fizik tedaviden randevu aldım tekrar gideceğim. inşallah burada sorunum çözülür. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Baş dönmesi kadar sorunun nereden kaynaklandığını bilememek de etkiliyordur sizi. Yapılan tetkikler de ciddi tetkikler, onlarda sorun olmaması iyi, inşallah fizik tedavi bölümü bir çare bulur. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  14. Nalan'cım neden kaynaklandığını bulsalar rahatlayacağım. gerçekten huzursuz edici bir durum..

    YanıtlaSil
  15. canım cok gecmıs olsun tatlı ıcın harıka bır secım olmus:)sevgıler zeymurancafe

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)