18 Ocak 2013 Cuma

Çılgın yağmur.

Bu iki resim arasında 15 dk var. Evin önündeki pazara inmemle çıkmam bir oldu. Sudan çıkmış sıpaya döndüm anlayacağınız. Gerçi sorun bende, evi önünde pazar nasıl olsa  deyip oyalanıp durdum, tembelliğin sonucu bu. Tencereye konacak sadece pırasa var. Biraz portakal ve mandalina ve roka maydanoz başkada bir şey alamadım. sadece evin önünden bir sokak ötesi daire çizip döndüm. Antalya'nın yağmurunun sakin sakin yağdığı nadirdir. Bir anda kafandan bir kova su dökülürcesine yağar. Tekrar inerim belki diye havaya bakınıp durdum ama duracağı yok coştukca coşuyor vazcaydım ama ekmeğini kazanmak için gelen pazarcıları da düşünmeden edemiyorum.

Mutlu hafta sonları...

9 yorum:

  1. Aman Başakçım İzmir'de de yağmur dönemine girdik ve çıkamıyoruz bir türlü. Bazen güneş çıkıyor, bazen çisil çisil yağıyor ama bazen de kovayla kafandan aşağı döküyormuşsun gibi yağıyor. Bir an önce yaz gelsin nolurrrrrrrrrr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen burası öyle bu günlerde sağı solu belli değil şimdi de bir fırtınalı yağmur çıktı ev uçuyor resmen ayucum :) gürültüden sabaha kadar yastık elimde gezeceğim herhalde :(

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Buketcim sana da sağlıklı mutlu hafta sonları:)

      Sil
  3. Bugün cuma canım altınkum tarafındamısın.yakınız eğer oyleyse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Limon çiçeğim biz merkezdeyiz canım :) İnşallah bir gün tanışırız..

      Sil
  4. Bu kış havalar acaip korkutuyor canım ya :( İstanbul'da devamlı bir yağmur ve soğuk. Hatta fırtına uyarısı var.
    Böyle olunca iki resim arasındaki fark 15 dakikaya iniyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antalya'da yağmurun arkasından gelen fırtınadan hep korkarım. Çok zarar verir seralara falan, inşallah bu kışı da hep beraber rahat atlatırız Aslıcım :)

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)