21 Temmuz 2013 Pazar

...........




Bu aralar belediyenin yaptığı etkinlere takılıyorum ya akşam da Karaalioğlu parkında düzenlenen ramazan şenliklerine arkadaşımla gittik. Hakan Aysev ve Ümit Zileli vardı. Eski Türk filmlerinde söylenen  şarkıların hikayesini Ümit Zileli anlattı ve güzel bir film gösterimin ardından Hakan Aysev şarkıları seslendirdi. “Senede Bir Gün”, ''Sevemez Kimse Seni”, “Artık Sevmeyeceğim” ve daha bir çok şarkı söylendi. Konser müthişti. Çok büyük bir ses, hayran oldum. Anlatılmaz yakınen canlı canlı dinlenir derim.

Yalnız o kadar kalabalık olduğu halde seyircisinin enerjisinden rahatsız oldum. Seyirci ruhsuz gibi geldi şarkılara eşlik ederken diğer konserlerde gördüğüm enerjiyi göremedim. Orucun etkisi mi sıcağın etkisi mi oldu anlayamadım ama bizim için çok güzel geçti, çok eğlendik.


Neyse mutlu mutlu  kapalı  yoldan eve dönerken tam şehrin göbeğinde hız sevdalılarından biri çok güzel bir Sibirya kurduna çarpıp kaçmış. Hayvan başından darbe aldığı için kanlar içinde yatıyordu. Veteriner bulalım falan derken hayvan kan kaybından öldü.
Çok üzüldük :((  Köpeğin sahibini arkadaşı teselli ediyor, gerekeni yapacaklarını söylüyordu.  Sürücüler sağ olsun şehir içi, ara sokak falan dinleyen yok basıyor gaza... sonu da hüsran tabiki birde kanlar içinde bırakıp kaçılıyor, bu hangi vicdana sığar.  Bu kadar güzel konserin ardında yaşadığımız üzücü bu olayla duygu karmaşası içinde eve girdik.

Mutlu pazarlar herkese...

10 yorum:

  1. Ne güzel günlerin böyle dolu dolu geçmesi, son yıllarda belediyenin düzenlediği organizasyonlar çok güzel bence. Hakan Aysevin sesinde Artık Sevmeyeciğimi dünlemek harika olmalı.

    Çok üzüldüm ya :( böyle vicdansız hız düşkünlerini Allaha havale ediyorum :( gerçekten çok üzüldüm :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Aslıcım bizim Büyükşehir belediyemizde çok güzel şeylere imza atıyor diyebilirim.

      Gerçekten eski şarkıları Hakan Aysev'den dinlemek harikaydı. O ne ses aman Allah'ım gür ve duygıulu dinlerken kendimden geçtim. Bir de eski şarkılarda anlam var, şimdikiler zatturi zutturi anlam yok duygu yok..

      Ya sorma arkadaşım gecemizin sonu kötü oldu bizde çok üzüldük :(

      Sil
  2. Eğlenmene sevindim arkadaşım. Ben evden çıksam belki eğleneceğim ama nedense iş çıkışı koşa koşa eve gidiyorum. Ben böyle değildim, bana bi haller oluyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayucum ehh işte fırsatları değerlendiriyoruz. İşe gidip geliyorsun ya ister istemez enerjini alıyordur. İznini değerledirirsin artık az kaldı :)

      Sil
  3. Cok guzel baslayan bir aksam kotu bitmis..uzuldum bende hayvancagiza..madem carpiyorsun dur bir bak yardim et degilmi..yazik ya:(
    Hakan Aysev i you tube dan bakacagim varsa dinleyecegim..sesinin cok guzel oldugunu tahmin ediyorum..her zaman keyifli guzel etkinlikler olsun..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Evet canım dikkatsiz bir sürücünün faciasıydı. insan değil başka bir yaratıktı galiba kaçtığına göre :((

    Gerçekten müthiş sesi,nette var dinleyebilirsin dostbahçem. Benden de sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Bence yani ben deyip kendi adıma konuşayım böyle eski şarkılar duydum mu enerjim yerine geliyor ben de doping etkisi yapıyor eski filimler belki konsere katılan kişilerin bu şarkılarda anıları yoktur bahsettiğin şarkıların en popüler olduğu yıllarda benim en güzel yıllarımdı belki o nedenle bende böyle etki bırakıyordur...
    Senin adına böyle güzel etkinliklerde bulunduğun için sevindim ohhh sefan olsun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de eski şarkıların anıları vardır Yıldızcım.Büyük ablamın her hafta sonu sinemaya götürmesini dört gözle beklerdim. Ağlayarak çıktığım çok olmuştur. Şimdilerde öyle anlam yüklü, duygulu şarkılar duyamıyorum.

      Sil
  6. Ayrıca gecenin sonunun kötü bitmesine üzüldüm :((
    Ne yazık kı böyle durumlar sık sık yaşanıyor ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef olmasa iyiydi ama oldu....Trafik canavarının yüzünden :((

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)