26 Temmuz 2013 Cuma

Deniz ve Tarkaaaaan :)


Sahilde dün üç beş kişiydik güya.. yanıma sonradan yerleşen bir ailenin bağıra, çağıra anlattığı Alanya tatil muhabbetinden tam sıkılmışken görevli müzik açıyım mı abla dedi ve ben  bir de soruyor musun dedim. Sormadım ne açacağını ama müzik gelmeye başlayınca çok hoşuma gitti. Tarkan'ın albümünü takmıştı. Tarkan'ı ben çok severim. Aslında önceleri çok sevdiğimi söylemeyeceğim ama  konserine gittiğimde resmen bu çocuk beni büyüledi, genç kızların çıldırmış gibi bağırdıkları kadar varmış dedim :)) Sahnede sanki küçük bir dev adam vardı ve bir o kadar da yakışıklı, sevimliydi. Dün plajda defalarca ''Adımı kalbine yaz" şarkısını çaldı ben çok sevindim (en sevdiğim şarkılarındandır bu şarkı, bu albümü çıktığında da evde bıkmadan usanmadan dinliyorduk zaten) ama diğerlerine gına gelmiş olabilir. Gerçi onları da izlediğimde müzikle bağlantıları yok gibiydi. Belkide ne çaldığının bile farkında olmamışlardır.

8 yorum:

  1. Tarkan'ın şarkılarını beğeniyorum. Sesi ve yorumu çok güzel bir de şarkıları çok iyi seçiyor. Ama benim en sevdiğim şarkısı eskilerden geliyor. Kış Güneşi adındaki Yıldız Tilbe bestesine bayılıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ayucum sesi ve yorumu çok güzel, canlı canlı dinleyince daha güzel...

      Kış Güneşi'de çok güzel, Yıldız Tilbe'yide seviyorum. Biraz çılgın ama müthiş besteleri var :)

      Sil
  2. lise yıllarında tarkan arkadaşımızdı :)

    YanıtlaSil
  3. Ah Başak bu görüntü varya kalbimden vurdu beni :) denizi öyle özledimki, lütfen benim içinde keyfini çıkar.
    Tarkan iyi şarkıcı bende çok beğenirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Aslıcım sende beni kalbimden vurdun. İzinin yok mu kuzum atla gel birlikte gidelim : ( Şaka değil ama gerçek söylüyorum bak )

      İyi ki Tarkan'ımız var :)

      Sil
  4. Basakcim guzel bir deniz kenari guzel bir muzik daha ne olsun..(Asli ile bendemi gelsem ne )keske bende orada olsaydim..(Bu arada Tarkan konusunda haklisin acaip yakisikli ve cok beyenirim kendilerini:)) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten Antalya sahilleri çok güzel gidince eve zor geliyorum. Hatta biraz önce geldim. Bu günde flamingo müziklerle gençler dans ettiler çok güzellerdi..

      Tabi ki Dostbahçem neden olmasın Aslı ile el ele tutuşup gelseniz keşke ne kadar sevinirim canım :)
      Benden de sevgiler..

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)