23 Temmuz 2013 Salı

Kokulu bir gün





Dün güya denize gidecektik.  Yaz uzun başka gün gideriz alacaklarım var
 diyen arkadaşıma uyup rotayı Paşabahçe mağazasına çevirdik. Hadi indirimlerde neler var yok diye bakınan ben bu kupaları görünce aşık oldum. Almazsam aklımda kalacak. Taktğıma takıyorum ya :)) rüyalarıma girer sonra...  neyse hızımızı alamadık bir de Tera City yapalım dedik. Chakra'nında indiriminden çamaşırlara sıkmak için bu kokuyu ve  lavanta kokulu kolonya aldım.  Gezmekten yorulunca tatlımızı yiyip, çayımızı içip kendimize geldik... Bugün de ev temizliğinden sonra koltuklara, havlulara, kuruyan çamaşırlara  fıs fıs edip duruyorum :)) İnşallah kokusu kalıcı olur. Daha önceki aldığım Chakra'nın oda kokuları bir müddet sonra kayboluyor gibi ya da burnum o kokuya alışıyor kokmuyor geliyor anlayamadım.

 CAMASIR KOKUSU POWDER PLEASURE



Mutlu, güzel kokulu günleriniz olsun :)

10 yorum:

  1. İyiymiş bende bir bakayım ..iyi günlerde kullanın misss gibi koksun her daim ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kelebekcim teşekkürler bak tabiki güzel şeyler var. Seviyorum ben Chakra'yı.. Sevgiler

      Sil
  2. Kupalar çok güzelmiş, güle güle kullan arkadaşım. Lavanta kokusunu çok severim ama kolonyaları bazen çok yoğun kokulu oluyor, sendeki nasıl bilemiyorum tabi. Ben bir ara lavantayı aktardan kiloyla alıp kaselerde ve keselerde odamın her yerine koyuyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ayucum ::)

      Lavanta kokusunu bende çok seviyorum. Kolonyası bana da yoğun gibi geldi ama bir müddet sonra dağılıyor. Bende küçük keseler dikip içlerine koydum ama kokuluları yok oldu gibi.

      Sil
  3. Kupalar çok şık iyi günlerde kullanın.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Mehtapcım. Benden de sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. kupalara bayıldım... bi zamanlar yaptığın kırlentleri anımsadım ki çok geçmeden blogunun banner ında da fark ettim... uyum içindeler... güzel günlerde kullan başakcım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ruşencim kırlentlerle çok uyumlu olacak. Kırlentler kızımın evinde ya kupaları gören kızım el koydu gibi :) Teşekkürler arkadaşım...

      Sil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)