21 Eylül 2011 Çarşamba

sinbo'yu seviyorum


Bir hafta önce ütümü teflon tabanı karardığı için Sinbo servise göndermiştim. Kapıdan gelip kargocu alıyor ve tekrar o getiriyor, büyük kolaylık sağlıyor Sinbo. Daha önce de gönderdiğim günlük kırıntıları toplamak için aldığım süpürge bozulunca yenisini göndererek beni bir hayli şaşırtmışlardı.

Bir hafta öncede ütümü gönderdim. Bugün sinboyu aradığımda 2 gün içinde elime ulaşacağını söylediler. Ve  1 saat sonra kapı çaldı, gelen kargocuydu. Kutuyu teslim alırken çocuğa saf saf yenisini mi gönderdiler acaba diye sordum :)) çocukcağızda içindeki neydi abla diye sordu, ütü dedim, tamire gittiyse tamir etmişlerdir abla dedi. kızım içerden benim bu saftirik soruma koptu. sorduğum sorunun saçmalığını biliyorum ama bir anda boş bulundum, yenisinin gönderilmesine alıştım herhalde. çocuk nerden bilsin kutunun içindekini.

Kutuyu açıncada bir baktık ki vallahi yeni :D benim gönderdiğimden  daha güzel, daha yeni model.. çok sevindik, teşekkürler Sinbo. bayağı da ütü birikti bir haftada. deneyeyim ben bunu :)

5 yorum:

  1. süpermiş:)
    güle güle kullan....

    YanıtlaSil
  2. bızım kı de tefal

    gule gule kullan utunu:)

    YanıtlaSil
  3. cep aynası,
    öykü,

    evimde en çok değiştirdiğim ütü ve saç kurutması diyebilirim.sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. AAA ÇOK İYİ YA ADRESİNİ VERSENE ARKADAŞIM BENİMDE OTOMATİK SIVI SABUNLUĞUM BOZULDU 2 TANE DEĞİŞTİRİRLER BELKİ.

    YanıtlaSil
  5. çok iyi, hizmet süper Mevdoşcum. 444 66 86'yı alan kodu eklemeden arıyorsun onlar adını, adresini alıp yurtiçi kargoyu kapına gönderiyorlar. o arada sen ürünün fişinin fotokopisini ve şikayetini belirten bir notu ürünle birlikte paketliyorsun. kapıdan gelip alıyor kargocu. 7 iş günü içinde de ürün geri dönüyor. markayı pek önemsememiştim kendimce ama hizmet çok güzel çıktı :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)