9 Ekim 2011 Pazar

Hangi Film

Bugün güne yağmurla başladık. Ve bu yüzden Altın Portakal açılış korteji bile iptal oldu. Her sene çok renkli, güzel geçerdi. Fotoğraflarını çekip sizinle paylaşacaktım ama hava muhalefeti işte. ben de galalarda çekebildiğimiz fotoğraflardan paylaşırım.

Bu sene yarışacak olan filmlerin 13'ünden 9'u yönetmenlerinin ilk filmi ve çok fazla tanıdığımız oyuncu yok sanki ama usta oyuncuları çevremizde görmek mümkün. Selda Alkor, Müjde Ar (jüri başkanı), Şerif Sezer, Gülsen Tuncer, Eşref Kolçak bugün görebildiklerim.


Gülsen hanım yani nam-ı diğer Arsen halayla havadan sudan konuştuk. gerçekten :) hava çok yağmurlu, hatta fırtınalı. Gülsen hanım mayosunu yanında getirmiş ama hava böyle giderse biraz zor girecekler denize havuza. biz de hava açsın isteriz. açsın ki fırtınasız uçmadan gidip gelelim filmlere.


Bugün Hangi Film adlı filmdeydik. Film güzeldi, üniversiteye giden 4 arkadaşın başından geçenleri anlatıyordu. Biraz rahatsız edici şekilde küfürlüydü ama topluma bakınca bunu çok yadırgayamayız çünkü çoğu erkek kendi arasında nokta virgül yerine küfür ediyor. sokakta bile şahit oluyoruz malesef.    


Filmden sonra oyuncularla söyleşi vardı. bir süre izledikten evin yolunu tuttuk çünkü yağmur durmuş fırtına devam ediyordu. uçarak eve geldik. yağmur ve fırtına sebebiyle Antalya'da tüm uçak seferleri iptal oldu ve yarın okullar tatil. inşallah hemen düzelir, bir anda olmadı böyle daha kışa hazır değiliz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)