Mutfaktayım.
Tavuklu hindi janbon
Malzemeler:1 adet tavuk göğsü
hindi janbon
labne peyniri
baharat karışımı (nane, fesleğen, kırmızı pul biber, köri, kimyon, tuz)
Tarifi:
Borcamın altın hafif yağlınır.
Tavuk göğüsleri inceltilir borcama sıralanr. üzerine labne sürülüp baharat serpilir.
İkinci sıra tavuk göğsü koyulup ve labne peyniri sürülür.
Üzerine jabnonlar sıralanıp, labne sürülüp, baharatlar serpilir ve tekrar jambon dizilip labne sürülüp 170 fırında üstü kızarıncaya kadar pişirilir.
Çok güzel görünüyor. Deneyeceğim. Hep tavada kızartma yapıyorum. Bu daha sağlıklı.
YanıtlaSilBeğeneceğinizi umarım.teşekkürler:)
YanıtlaSilçok leziz görünüyor,elinize sağlık :)
YanıtlaSilTeşekkür:)
YanıtlaSilçok lezzetli görünüyor.
YanıtlaSillabne ve tavuk :) hiç düşünmemiştim.
Denemenizi tavsiye edebilirim:)
YanıtlaSilTarifleriniz harika. Denediklerim hep mükemmel oldu.Teşekkürler..
YanıtlaSilO raf örtüsünden de gözümü alamadım. Olağanüstü zarif bir dantel. Bayıldım.
tarifleri beğendiğiniz için ben de teşekkür ederim. danteli siz de seviyorsunuz. benim gibi:)
YanıtlaSil