22 Ağustos 2011 Pazartesi

janbonlu tavuk

Mutfaktayım.



Tavuklu hindi janbon 
Malzemeler:
1 adet tavuk göğsü
hindi janbon
labne peyniri
baharat karışımı (nane, fesleğen, kırmızı pul biber, köri, kimyon, tuz)



Tarifi:
Borcamın altın hafif yağlınır.
Tavuk göğüsleri inceltilir borcama sıralanr. üzerine labne sürülüp baharat serpilir.
İkinci sıra tavuk göğsü koyulup ve labne peyniri sürülür.
Üzerine jabnonlar sıralanıp, labne sürülüp, baharatlar serpilir ve tekrar jambon dizilip labne sürülüp 170 fırında üstü kızarıncaya kadar pişirilir.








Servisde yanında pilav ve salata ile misafirlerimize de güzel bir sunum olabilir. afiyetle...

8 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor. Deneyeceğim. Hep tavada kızartma yapıyorum. Bu daha sağlıklı.

    YanıtlaSil
  2. Beğeneceğinizi umarım.teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. çok leziz görünüyor,elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. çok lezzetli görünüyor.
    labne ve tavuk :) hiç düşünmemiştim.

    YanıtlaSil
  5. Denemenizi tavsiye edebilirim:)

    YanıtlaSil
  6. Tarifleriniz harika. Denediklerim hep mükemmel oldu.Teşekkürler..

    O raf örtüsünden de gözümü alamadım. Olağanüstü zarif bir dantel. Bayıldım.

    YanıtlaSil
  7. tarifleri beğendiğiniz için ben de teşekkür ederim. danteli siz de seviyorsunuz. benim gibi:)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)