10 Ekim 2011 Pazartesi

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

 Bugünkü filmimiz Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm' dü. Senaryosu Emrah Serbes'in Son Hafriyat adlı romanından yazılmış ve çok güzel. dizideki gibi oyuncular başarılı, kurgu çok iyiydi. belki popüler olduğundan dolayı festivalde ödül almayabilir, genelde popüler olana pek ödül vermezler ama çok keyifli bir filmdi. biz çok beğendik. 

 Yönetmen: Serdar Akar Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu

Hakan Boyav, Fatih Artman, Berke Üzrek
Canan Ergüder, Tardu Flordun, Tolga Tekin

Berkan Şal (Akbaba), Hakan Hatipoğlu, İnanç Konukçu (Hayalet)

 Cansu Dere

Gelelim bazı insanların sinema kültürüne. hemen arkamda oturan iki bayan beni filmin başından itibaren çok rahatsız etti. biri bacak bacak üstüne atıp boşdaki ayağını koltuğuma vurup durdu. biraz sabredip dayanamayınca kibarca uyardım. daha aradan çok geçmeden yine başladı o da yetmedi yanındaki arkadaşı haşır huşur bir poşetin içinden bir şeyler yemeye başladı. herhalde çok acıkmışlar. biraz sabredip bekledikten sonra dönüp bakınca haşırtı durdu. işte böyle bir film seyrettik. çıkınca şöyle arkalarından baktım. görüntüleriyle  davranışları çok uyumsuzdu. insanlar biraz daha bir birine saygı gösterse ne olur....

2 yorum:

  1. AHHHH BENİ KALBİMDEN VURDUN HÜLYA HASTAYIM BEN BU DİZİYE FİLMİNE KESİN DÖNÜNCE GİDECEĞİM.SİNEMADA EN GICIK OLDUĞUM ŞEY ARKAMDAKİLERİN YAPTIĞI BU HAREKETLER MALESSEF İNSANLAR GİYİMLE MEDENİ OLAMIYORLAR EĞİTİM GÖRGÜ ÇOK ÖNEMLİ.SEVGİLER.

    YanıtlaSil
  2. 28 ekimde vizyona giriyormuş, kaçırma Mevdoşcum çok güzeldi ;) malesef dış görünüş çok yanıltıyor. görgü ve eğitim şart. sana da sevgiler canım :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)