4 Ekim 2011 Salı

Paspas

Çicekli paspas yapmak istermisiniz?Geçen sene step mağazalarının vitrininde çiçekli bir halı görmüştüm.
şöyle incelediğimde kat kat çiçeklerin büyüklü küçüklü ebatların birleşmesinden çok güzel bir model yün halı yapılmiştı.renk tonlamalarıda hepsinin farklıydı. morlusu, pembelisi değişik değişik tonları vardı. ip almaya gittiğimde yüncü bu modeli nerde buldunuz, herkes çiçekli halı örüyor dedi. ben koca halıyı öremiyeceğime göre kendime balkon kapısının öüne küçük bir paspas yapmak istedim. yünlere uyan evdeki havlu paspasın üzerine diksem mi, silikonlamı yapıştırsam karar veremedim. havluya dikmesi zor,belki başka bir şey olur ama altı sert dursun istiyorum.









Ben  birbirine yakın dört renkten yapmaya çalıştım. büyüklü küçüklü çiçekler. hobi valizimi karıştırırken geçen yıldan yarım kalan bu paspası bitirmek istedim.çoğunluğunu örmüşüm.tanzim edilecek.


Sevgiler :)

11 yorum:

  1. ay kıyamam ben onu üstüne basmaya ya.. renk seçiminde çok zevkli.. hadi bakalım.. bitmişini bi görelim..

    YanıtlaSil
  2. Tabiki canım bitmişinide yayınlayacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. Çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. Stepte görmüştüm.Sizinkide çok güzel .Elinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık. Bitirmenizi bekliyorum merakla..

    YanıtlaSil
  6. hülya ablacım ben ilk defa böyle bir uygulama gördüm ve çok begendim severim sıradışı şeyleri elerine saglık.bence cıt cıt yada cırt cırt ile tutturabilrisn yada ortalarından havlunun renginde inci dikerek birleştir..
    bugün anneme ördügünüz battaniyeyi gösterdim çok begendi yegenime örmek istiyor münkünse sayılarını yazarmısın ablacım

    YanıtlaSil
  7. Ahu,parıldayan çiçek,crocheted at home arkadaşlarımbhepinize ayrı ayrı teşekkürler. bitiminde tekrar bloğa koyacağım :)

    YanıtlaSil
  8. Maviicim çizğili pembe battaniye değilmi. 120 ilmek başladım. 2 sıra alt sırası haraşo 4 ilmek yanlarda haraşo 9 sıra düz örüp renk değişiminde bir ters bir düz diğer renğe devam uzunluğunu kendiniz ayarlıyabilirsiniz. ben kare yaptım. etrafınıda resimdeki tığladım bitirdim.yeni başladığım beyaz battaniyede pirinç oluyor. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. evt ablacım pembe olan onu erkek renklerinde yapıcak ..öyle begendik ki uzun zamandır nette model bakıyordum görünce işte bu dedim ..çok saol ablacım cevabın için annem gelir gelmez okurum .bu paylaşımında sordum konuyu böldüm ama kusura bakmassın olur mu ablacım sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Maviicim rica ederim.herkesle güzel şeyleri paylaşalım bloğlar bunun için. mavilide örmüştüm. o da hediye gitti. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. Ben bu paspasa paspas olurum :) Tamam abarttım, ben bu paspası gördüğüm yerde üstünden atlar geçerim :)
    Çok şık..

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)